Tökéletes megoldás

hajad felfrissítésére

a vizes hajmosások között!

BLUSH

BLUSH

Ez a virágos illatú szárazsampon tökéletesen passzol azokhoz a nőkhöz, akik kedvelik a virágos jegyeket. Csak néhány fújás a hajra és máris elrepít a kedvenc tavaszi napjod egyikére, ahol érezheted magad körül a babarózsa, a tubarózsa és a frézia illatok mesés keverékét.

HEAVENLY VOLUME

HEAVENLY VOLUME

A Batiste Heavenly Volume szárazsampon a tökéletes hajmosások közötti használatra, dús hatást biztosít a hajnak. Egy gyors fújás életre kelti a hajat, magas volument és tartást ad. A dús frizura tupírfésűje.

EDEN BLOOM

EDEN BLOOM

A hűvös frissesség és a kellemes melegség modern kontrasztja, amelyet édes illata még tovább élénkít. A fás aroma borostyánnal való keverékét gyümölcsös és citrusos illatok teszik frissebbé, mindezt pedig virágos illatba csomagolva kapjuk meg.

DARK HAIR

DARK HAIR

A gyönyörű, sötét barna és fekete hajúaknak! Fújd a hajtövekre a Batiste-ot 20-30 centiméterről, enyhén masszírozd át a fejbőrödet, majd fésűvel formázd a frizurád, ahogy szereted! Pár pillanat alatt, hajad felfrissül és újra tündököl!

CHERRY

CHERRY

A Cherry szárazsampon a cseresznye, a kiwi, a sárgadinnye és az erdei gyümölcsök illatával egy pillanat alatt frissé és üdévé varázsolhatja hajkoronádat. Bolondítsd meg hajad egy menő és egyben retró illattal. Csak rázd fel a szárazsampont, fújd a hajra, masszírozd bele a fejbőrödbe és már érezni is lehet frissítő hatását.

ORIGINAL

ORIGINAL

Fújd a hajadra a Batiste legikonikusabb szárazhajsamponját, az Original-t, amely elsőként jelent meg a társai közül. Tiszta érzetet kelt a fejbőrön, aminek az illata minden hangulathoz passzolni fog. Alapját pézsma és púderes jegyek alkotják, amelyet finom virág és gyümölcsillatok egészítenek ki.

TROPICAL

TROPICAL

Ezzel az illattal nyári nosztalgikus hangulatba kerülsz, ami egészen a tengerpartig repít. Szinte érezhetővé válik a tengerisó a bőrödön és újra felelevenedik benned a tengerparti hangulat. Nyárias-kókuszos illat, a jázmin és vanília virág lágyságával.

LOVE IS LOVE

LOVE IS LOVE

Szeress bárkit, legyen bármilyen a stílusod, az a legfontosabb, hogy szeresd önmagadat és a hajadat is! Ez a limitált kiadású szárazsampon, amelyet gyümölcsös és virágos jegyek jellemeznek, garantáltan illatosítja hajad és büszkévé is tesz rá.

FRESH

FRESH

A Batiste gyors és könnyű megoldást nyújt arra az esetre, ha gyorsan szeretnénk rendbe tenni frizuránkat, bárhol és bármikor. Kezdd minden napodat ezzel a friss és üde illattal. Már néhány fújás felfrissíti a hajadat, ezzel együtt pedig az elmédet is, így készen állsz a napra, tartogasson az bármit is.

BRUNETTES

BRUNETTES

A Batiste szárazsampon tökéletes hajmosások közötti használatra. Egy gyors fújás feléleszti a hajat és még a zsírosodástól is megszabadítja. A hozzáadott csipetnyi szín barna árnyalata még ragyogóbbá varázsolja a hajat, ezenkívül a keverék segíti a hajhagymák újratermelődését.

hu-marketing@sarantisgroup.com

+36 23 430 627

Adatkezelési tájékoztató

Nyereményjáték szabályzat

SARANTIS HUNGARY KFT

All rights reserved – batiste.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre!