Frizurák, amikhez kell szárazsampon

Amint beköszöntött az ősz, azonnal felkapottak lettek a legújabb öltözködési trendek. Előkerültek a loafer cipők, a meleg pulóverek, a bomber bőrkabátok, az oversize kardigánok és a trapéz nadrágok.
Ezekhez az új kollekciókhoz gyönyörű frizurákat készíthetünk Batiste szárazsamponok felhasználásával!

1. Fonott haj

A legromantikusabb hatást laza fonatokkal érhetjük el, legyen szó akár teljes, vagy részleges fonásról.
Csak rázd fel a Batiste szárazsamponod, fújj a hajtövekre egy keveset, oszlasd szét, és már készülhetnek is a szebbnél szebb frizurák! A mi kedvencünk a holland fonat lett.

2. Laza konty

Ha nincs sok időd a reggeli készülődés közepette, de szeretnél elegáns, mégis laza hatást kelteni, akkor készíts egy lezser kontyot!
Az elkészítéséhez egy erősebb hajgumira, pár hullámcsatra lesz szükséged és a kedvenc szárazsamponodra.
A kócos kontyot ugyanis könnyebb elkészíteni, ha a hajad nem frissen mosott, a tiszta hatást jobb, ha szárazsamponnal éred el. Lazán fogd hátra a hajad, rögzítsd egy copfban, aztán csavarj néhányat rajta, majd pedig kezd el körbe tekerni a hajgumi körül. Végül hanyagul rögzítsd a kontyot hullámcsatokkal.

3. Hajpántok és masnik

Az őszi pulóvereidhez és blúzaidhoz igazán jól passzol egy elegáns hajpánt vagy masni. A Gossip Girl óta tudjuk, hogy a hajpántokban mennyi lehetőség rejlik, a masnik pedig örök klasszikusnak számítanak.
Ha randira vagy bármilyen találkozóra sietsz, ápold a hajad Batiste szárazsamponnal, ami ráadásul szuper illatot is kölcsönöz a hajadnak, és már jöhet is a romantikus hatást keltő masni vagy hajpánt, amivel garantáltan feldobhatod a megjelenésedet.

4. Hullámos copf

A legegyszerűbb frizura tipp sietős napokra a copf. Rázd fel szárazsamponod, fújd a hajtövekre, majd masszírozd be. Már csak azt kell eldöntened, hogy magas vagy alacsony copfot szeretnél készíteni. A dúsabb, teltebb hatásért a copf feletti tincseket lazítsd, majd pedig emeld ki az arcod oldalra kihúzott szálakkal.

5. Clean Girl haj

Talán már te is hallottad, hogy a TikTokról indult Clean Girl trend mennyire népszerű manapság. Te is könnyedén elkészítheted ezt a stílust, naturális hatást keltő sminkkel és hátracsúsztatott konttyal.
Frissítsd a hajad a szárazsamponnal, használj zselét az egész hajadon, a tetejére koncentrálva, majd jó alaposan fésüld ki a hajad. Ezután válaszd el a hajadat középen, és fésüld hátra mindkét oldalát, ügyelve arra, hogy ne középre, hanem oldalra irányítsd a tincseket. Kösd össze a tincseid lófarokba, csavard kontyba a hajad, majd rögzítsd.

6. Elő a csatokkal és hajékszerekkel!

Ha szeretnéd feldobni a hajkoronád, válassz az outfited-hez illő színes csatokat! Tudtad, hogy a csatokon kívül már hajékszerek is készülnek? – próbáld ki őket bátran és újítsd fel a megjelenésedet! A díszítés előtt a friss hatás érdekében használj szárazsampont.

7. Engedd szabadjára hajkoronád

Ha nincs kedved fonatot, copfot vagy kontyot készíteni, akkor miért is ne engedhetnéd szabadjára hajkoronád? A hajmosással sem kell bajlódnod, ha van kéznél egy szárazsampon. Rázd, fújd, masszírozd, borzod, és már kész is vagy!

Mi arra bátorítunk, hogy nyugodtan kísérletezz a különböző stílusok között, hiszen egy új frizura akár az egész napodat feldobhatja. A Batiste szárazsamponok számtalan illatban elérhetőek és mivel a hajmosásra szánt időt megspórolhatod velük, a reggeli készülődés folyamán is könnyedén elkészítheted a felsorolt frizurákat!


Szerző: Geletóczki Nóra