Love

LOVE IS LOVE

Szeress bárkit, legyen bármilyen a stílusod, az a legfontosabb, hogy szeresd önmagadat és a hajadat is! Ez a limitált kiadású szárazsampon, amelyet gyümölcsös és virágos jegyek jellemeznek, garantáltan illatosítja hajad és büszkévé is tesz rá.

EDEN BLOOM

A hűvös frissesség és a kellemes melegség modern kontrasztja, amelyet édes illata még tovább élénkít. A fás aroma borostyánnal való keverékét gyümölcsös és citrusos illatok teszik frissebbé, mindezt pedig virágos illatba csomagolva kapjuk meg.

Eden
Tropical

TROPICAL

Ezzel az illattal nyári nosztalgikus hangulatba kerülsz, ami egészen a tengerpartig repít. Szinte érezhetővé válik a tengerisó a bőrödön és újra felelevenedik benned a tengerparti hangulat. Nyárias-kókuszos illat, a jázmin és vanília virág lágyságával.

BLUSH

Ez a virágos illatú szárazsampon tökéletesen passzol azokhoz a nőkhöz, akik kedvelik a virágos jegyeket. Csak néhány fújás a hajra és máris elrepít a kedvenc tavaszi napjod egyikére, ahol érezheted magad körül a babarózsa, a tubarózsa és a frézia illatok mesés keverékét.

Blush
cherry

CHERRY

A Cherry szárazsampon a cseresznye, a kiwi, a sárgadinnye és az erdei gyümölcsök illatával egy pillanat alatt frissé és üdévé varázsolhatja hajkoronádat. Bolondítsd meg hajad egy menő és egyben retró illattal. Csak rázd fel a szárazsampont, fújd a hajra, masszírozd bele a fejbőrödbe és már érezni is lehet frissítő hatását.

FRESH

A Batiste gyors és könnyű megoldást nyújt arra az esetre, ha gyorsan szeretnénk rendbe tenni frizuránkat, bárhol és bármikor. Kezdd minden napodat ezzel a friss és üde illattal. Már néhány fújás felfrissíti a hajadat, ezzel együtt pedig az elmédet is, így készen állsz a napra, tartogasson az bármit is.

Fresh
Original

ORIGINAL

Fújd a hajadra a Batiste legikonikusabb szárazhajsamponját, az Original-t, amely elsőként jelent meg a társai közül. Tiszta érzetet kelt a fejbőrön, aminek az illata minden hangulathoz passzolni fog. Alapját pézsma és púderes jegyek alkotják, amelyet finom virág és gyümölcsillatok egészítenek ki.

BRUNETTES

A Batiste szárazsampon tökéletes hajmosások közötti használatra. Egy gyors fújás feléleszti a hajat és még a zsírosodástól is megszabadítja. A hozzáadott csipetnyi szín barna árnyalata még ragyogóbbá varázsolja a hajat, ezenkívül a keverék segíti a hajhagymák újratermelődését.

Brunettes
Dark

DARK HAIR

A gyönyörű, sötét barna és fekete hajúaknak! Fújd a hajtövekre a Batiste-ot 20-30 centiméterről, enyhén masszírozd át a fejbőrödet, majd fésűvel formázd a frizurád, ahogy szereted! Pár pillanat alatt, hajad felfrissül és újra tündököl!

HEAVENLY VOLUME

A Batiste Heavenly Volume szárazsampon a tökéletes hajmosások közötti használatra, dús hatást biztosít a hajnak. Egy gyors fújás életre kelti a hajat, magas volument és tartást ad. A dús frizura tupírfésűje.

Volume