Nyerj időt novemberben a Batiste-tal!

Sajnos a tél közeledtével egyre rövidebbé válnak a napsütéses órák, így mindenki úgy érezheti, hogy kevesebb ideje van a napi teendőkre, pihenésre és szórakozásra. Ilyenkor hajlamosak vagyunk egy-két szundival többet nyomni az ébresztőóránkon és sietősen indulni az iskolába vagy a munkahelyünkre. Mit szólnál hozzá, ha a hajad felfrissítésével már nem kellene foglalkoznod a reggeli készülődés közepette?

Az időnyerés kapcsán neked is biztosan eszedbe jutott Hermione Granger időnyerője a Harry Potter sorozatokból, hiszen a tárgy birtoklója meghosszabbíthatja a rendelkezésére álló időt, ami valljuk be, sokszor nekünk is jól jönne. Időnyerő készülékkel mi sem rendelkezünk, de egy tuti tippünk van a reggeli készülődéshez, ami nem más, mint a Batiste Overnight Deep Cleanse!

 

 

A terméket éjszaka, lefekvés előtt használd, hogy amíg alszol, kifejtse mélytisztító hatását. Rázd fel a szárazsampont, fújd a hajtövekre, masszírozd be, és innentől már csak a szárazsamponod dolgozik. Az új mélytisztító és méregtelenítő formula segít megtisztítani a hajszálakat, hogy friss és ápolt hajjal indíthasd a napod! – Hát nem szuper, hogy tovább szundizhatsz?

 

Az Overnight Deep Cleanse nem csak hogy időt spórol neked, de visszafogott, nyugtató illatával a relaxációt is elősegíti.

És hogy miből is áll ez az új termék? Fő alkotóeleme a szén, amely eltávolítja a méreganyagokat, felszívja a faggyút és az olajat a fejbőrről, valamint enyhén hámlasztó hatású. Szódabikarbóna is került a formulába, amely szintén segít felszívni a szennyeződéseket, antibakteriális hatású, és pH szint helyreállító.   

 

Természetesen a finom és nyugtató illatok sem maradhattak el a termék tervezésénél, így került az összetevők közé nyírfavíz, jázmin, rózsa, narancs, ribizli és narancsvirág.

Ha te inkább mégis maradnál a reggeli hajfrissítés mellett, semmi gond, ugyanis számodra is van egy jó hírünk! Novemberben a polcokra került további két új termékünk is: a Batiste Rose Gold és a Batiste Bare!

A Rose Gold szárazsampon a bergamott, a rózsa, a jázmin és a frézia finom keverékével leng körbe, amelyet a vanília, az édes szilva és a meleg szantálfa jegyei lágyítanak. Tehát egy igazán izgalmas, virágos illat született, amellyel mindenkit levehetsz a lábáról!

Ha természetes és enyhe illatokra vágynál, akkor a Bare szárazsamponunkat neked találták ki! Egy spricc citrusfélék, világos zöld levelek és egy csipetnyi vanília – Dare to go Bare! A terméket egyébként férfiak is szívesen használják, hiszen nekik is bármikor jól jöhet a gyors és friss hajkorona!

Ugye, hogy így már nincs is szükség Hermione Granger trükkjére? Nyerj időt a Batiste szárazsamponokkal és használd pihenésre vagy szórakozásra a megspórolt perceket!