Ünnepi frizurák

Hamarosan itt a karácsony és az ünnepi díszek mellett előkerülnek az elegáns vagy éppen kényelmes karácsonyi öltözékek is.
Bármelyikre is essen a választásod, a Batiste szárazsamponok most is a segítségedre lehetnek!

1. Piros masni
Ha idén igazán karácsonyi hangulatú megjelenést álmodtál meg magadnak, akkor egy piros masni hab lehet a tortán. Tisztítsd és illatosítsd a hajad kedvenc szárazsamponoddal, majd válassz szét két kisebb tincset, és fogd össze őket egy apró gumival. Kösd meg egy piros szalaggal a copfot és már kész is a hamisítatlan karácsonyi stílus!

2. Díszes csatok
A csatok segítségével könnyedén kifejezheted egyéniséged: kislányos, lehengerlő, elegáns, vagy visszafogott? – mutasd meg stílusod kiegészítőiddel, éppúgy, mint a Batiste szárazsamponoddal.

3. Laza konty
Szeretnél elegáns, mégis könnyed benyomást kelteni? Ha a válaszod igen, akkor egy egyszerű konty elkészítését javasoljuk. Fésüld ki, majd fogd lazán hátra egy copfban a hajad, és finoman húzz ki pár tincset. A kócos hatást egy kis tupírral és a Heavenly Volume volumennövelő szárazsampon használatával fokozhatod.

4. Szuper fonatok
A karácsonyi hangulathoz passzoló fonatok különleges megjelenést biztosítanak az ünnepi ebédeken és vacsorákon. Mindegy, hogy halszálka, oldalsó fonat, két copf, többsoros, vagy francia fonat készül, hiszen nem csak szépek, de könnyen elkészíthetőek és praktikusak is. A fonás előtt ne feledd felfrissíteni a hajad szárazsamponnal, majd alaposan kifésülni.

5. Elragadó loknik
A romantikus fürtök a karácsonyfa alatt is jól mutatnak. Rázd, fújd, majd masszírozd a szárazsamponod a hajtövekre, így garantálva a friss megjelenést. Hajformázó segítségével készíts laza loknikat, a hosszantartó hatás érdekében pedig használj fixáló sprayt is.

6. Ragyogó tincsek
Az ünnepi tündöklés a hajadon is formát ölthet egy kis csillám vagy angyalhaj használatával.

Készíts kontyot, ám amikor lófarokba fogod a hajadat, applikálj mellé egy tincs angyalhajat is, hogy a csillogó szálak a konty részeivé váljanak majd. Ha nem szeretnél kontyot készíteni, akkor szórj egy kis csillámot frizurádra.

7. Szilveszteri glam
Ha szilveszteri buliba sietsz, akkor a Heavenly Volume termékünk nagy segítséget nyújthat, ugyanis nem csak tisztít, de szuper volument is kölcsönöz hajadnak! Készíts bármilyen frizurát, a hajad tartós és illatos marad.

+ 1 ráadás
Igazán extrém karácsonyi megjelenést szeretnél? – Akkor készítsd el a Grincs film ikonikus frizuráját! A hajat három részre kell osztani: egy nagy területre a tetején, és fonott copfokat a két oldalra. Ahhoz, hogy a felső rész felálljon, sok hátra fésülésre van szükség és egy kis tupírozásra a Heavenly Volume szárazsamponnal. Egy hajgumi segítségével emeld fel és rögzítsd a fonat alját a középső rész tövénél, majd a középső szakasz tetejére tegyél masnit. Ne feledd fixálni a végeredményt, és kész is a hajmeresztő frizura.

Mindenkinek csodás készülődést és boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Batiste!