Januári évtervezés a Batiste-tal

Januárban sokunk tart egy kis visszaemlékezést az elmúlt esztendő eseményeiről, fontos állomásairól. Ilyenkor persze az álmok, tervek is előtérbe kerülnek.

Most mi is egy kis összegzéssel kezdjük 2023-at!

Novemberben 3 új terméket vezettünk be a piacra, melyekkel talán már ti is találkozhattatok:

– Overnight Deep Cleanse: mélytisztító szárazsampon, mely innovatív formulájának köszönhetően az éjszaka folyamán fejti ki hatását

– Rose Gold: virágos szárazsampon bergamott, rózsa, jázmin, frézia, vanília, és édes szilva illatjegyekkel

– Bare: visszafogott, természetes illatú szárazsampon citrusfélékkel, világoszöld levelekkel és egy csipetnyi vaníliával

A három szárazsampont elküldtük tesztelésre is 5 kiválasztott influencernek, hogy megoszthassák veletek a tapasztalataikat.

Király Eszti, Nagy Vivien, Kárpáti Rebeka, Pap Dorci és Kiss Alexa szuper tartalmaik megmutatták, hogy érdemes újdonságokat kipróbálni.

December végén pedig elindítottuk a Bullet journal kampányunkat, mert úgy gondoltuk, hogy egy évtervező mindenkinek jól jöhet! Egyedi tervező füzeteket + 50 db matricát készítettünk, hogy a szárazsamponok mellett egy kis meglepetéssel is kedveskedjünk az influencereknek.

És hogy miért jó évtervezőt használni? – Szerintünk kellemes kikapcsolódást nyújt szabadjára engedni kreativitásunkat, és a saját módunkon megjeleníteni gondolatokat, álmokat, teendőket. Gondolj csak bele, milyen jó érzés visszalapozgatni a füzetben és visszaemlékezni, hogy mik történtek veled az elmúlt hónapokban, milyen tapasztalatokra tettél szert, és milyen elképzeléseid váltak valóra.

Ezenkívül a tervezés folyamata is izgalmas lehet, átláthatóbbá válhatnak a feladataid, a színes matricákkal pedig egy kis vidámságot hozhatsz a mindennapokba.

Dragos Karin, Lola, Major Emma, Nagypál Kriszti, Barabási Liza és Katona Gitta tartalmaival már találkozhattatok, de a következő napokban további influncerek is megosztják tapasztalataikat az új termékekről és a Batiste évtervezőről.
Kövessétek Instagram oldalunkat, ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról!

2022. utolsó hónapjában 4 szerencsés nyertest is sorsoltunk, akik elsőként tesztelhették az Overnight Deep CleanseBare, és Rose Gold szárazsamponunkat.

Reméljük, hogy elnyerte a tetszéseteket a három új termék, melyeket a Rossmann üzletekben és webáruházban találhatok meg.

Mindenkinek igazán boldog új évet kívánunk, reméljük 2023-ban minden tervetek és álmotok valóra válik!