Farsangi készülődés

Mi másról is szólhatna a február, mint a farsangról?

Ilyenkor a világ több táján is parádékat és jelmezes összejöveteleket szerveznek, és a hazai leghíresebb rendezvény, a mohácsi busójárás is megrendezésre kerül.

Ha nem szeretnél bundákba és hatalmas fejdíszekbe bújni, akkor tarts velünk, ugyanis a farsangi időszakra is összegyűjtöttünk pár tippet!

  1. Wednesday Addams

A Netflix sorozata hatalmas népszerűségnek örvend, így nem csak Halloween estéjén, de farsangkor is bátran bevetheted ezt az egyszerű, de hatásos jelmezt.
Fekete öltözet, gót stílusú smink és két copf: már kész is a Wednesday look!

  1. Leia hercegnő

A Star Wars filmekből ismert Leia hercegnő ikonikus frizurájával könnyen érhetsz el sikereket minden társaságban. Frissítsd a hajad egy szárazsampon segítségével, majd válaszd el két részre.
Mindkét oldalon készíts copfot, majd tekerd a hajgumi köré a hajad és rögzítsd hullámcsatokkal.
Egy fehér ruha vagy lepel, és kész is a karakter. 

  1. AZ a lány

Készítsd el AZ karakterét a horrorfilmből!

Keress egy világos árnyalatú, sok-sok fodorral ellátott ruhát, lehetőleg olyat, aminek a közepén gombok is sorakoznak. Válassz fehér harisnyát és fújj fel egy piros lufit. Fehér púderrel fedd be az arcod, majd piros rúzzsal rajzolj orrot és széles mosolyt, aminek a végét vezesd fel egészen a szemöldököd felé.
A hajad frissítsd kedvenc Batiste szárazsamponoddal, majd válaszd ketté. Tupírozd a két részt kifelé, majd fixáld hajlakkal a végeredményt.

  1. A kis hableány

Ha szeretnél Ariel bőrébe bújni, akkor sok-sok flitterre, tüllre, egy zöld maxi szoknyára, egy bikinifelsőre vagy rövid toppra, egy varrókészéletre, piros rúzsra, és a Batiste Heavenly szárazsamponra lesz szükséged. A tüllt varrd fel a szoknya aljára, mintha uszony lenne, aztán a flittereket varrd fel a kimaradó részekre, hogy elérd a pikkelyes hatást.
Mivel Ariel haja nagy volumenű, így a legjobb, ha a Heavenly Volume terméket használod a hajtövek megemeléséért.
Már csak a piros rúzs hiányzik és kész a hableány kinézet!

  1. Demóna

Ha hercegnő helyett inkább egy gonosztevő bőrébe bújnál, akkor Demóna tökéletes opció lehet!
Válassz egy sötét ruhát, és ha tudsz, készíts egy leplet vagy szárnyat is hozzá. A szarvakat drót és két papírpohár felhasználásával tudod a legegyszerűbben elkészíteni, amit fekete papírral vagy anyaggal vonj be.
A hajad frissítsd a kiválasztott szárazsamponnal, majd fésüld meg és egyenesítsd ki. Erős kontúrozással tudod elérni az éles arccsontot, végezetül pedig a vörös rúzs sem maradhat el.

  1. Neveletlen hercegnő

Farsangkor is az eleganciára szavazol? – Akkor válaszd Mia Thermopolis kifinomult, ám egyben vagány öltözetét. A film plakátján szereplő fotón Mia egy báli ruhát visel és hercegnői koronát, viszont modernkori napszemüvege és fejhallgatója egy kis izgalmat csempész a megjelenésébe.
Mielőtt feltennéd a koronát, illatosítsd a hajad egy virágos illatjegyű szárazsamponnal, majd készíts elegáns, ám egyszerű kontyot.

  1. Boszorkány

Készen állsz a borzolásra? Emeld meg a hajtöveid a Batiste Heavenly Volume szárazsamponnal, majd hajtsd le a fejed, és borzold össze a hajad, amennyire csak tudod. Fekete ruha és kalap, és már indulhat is a party!

Jó készülődést és szórakozást kívánunk mindenkinek!