Találd meg a Te védjegyed!

Talán te is észrevetted már magadon és a környezeteden, hogy az emberek szeretnek állást foglalni, kedvenceket választani, elköteleződni. Nem csoda, hiszen ezek az eszmék, tárgyak, vagy tulajdonságok támpontokat adnak, segítenek döntéseket hozni, valamint biztonságérzetet adnak.

A Batiste-nál éppen ezért többféle szárazsampont alkottunk meg, hogy sokszínű termékpalettánkon mindenki megtalálhassa azt az illatot vagy funkciót, ami leginkább passzol hozzá!

Összegyűjtöttünk néhány tulajdonságot, amik segíthetnek megtalálni az egyéniségedhez illő szárazsamponokat, de persze ezek csak tippek, nyugodtan kísérletezz!

Az első szárazsamponunk a piacon! Ez a termék leginkább azok kedvence, akik szeretnek a jól bevált, ismert irányokhoz ragaszkodni. Az illat kedvelői nem a feltűnésre hajtanak, ám szeretik, ha megjegyzik őket. Az otthonukat rendkívüli gondossággal alakítják ki, így imádnak minden ott töltött percet. Filmrajongók, szuper barátok, és mindenről kiforrott véleményük van.

2.  Blush

A legnőiesebb illatunk: virágos jegyek meleg fűszerekkel. Az ezt a terméket választók általában szeretik megélni a nőiességüket, szeretnek kiöltözni, sminkelni, szép frizurákat készíteni. Imádják a romantikus vígjátékokat, lételemük az utazás, a tavasz a kedvenc évszakuk.

Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb termékünk, hiszen rendkívül magával ragadó, pont, mint a viselői! Vidám illatát a cseresznye és az erdei bogyós gyümölcsök adják, melyek magabiztossággal töltik fel a használóit. A Cherry kedvelői csábosak, lazák, sok barátjuk van, sportosak, viccesek.

Egy szárazsampon, amit azok szeretnek a legjobban, akiknek nagyon nehezen megy a reggeli ébredés. A lefekvés előtti termékkel te is nyerhetsz egy kis időt és tovább aludhatsz, valamint nyugtató illata segít ellazulni. Az Overnight Deep Cleanse kedvelői szeretnek a csillagjegyekkel foglalkozni, esti sétára indulni, és újra megnézni a kedvenc sorozataikat.
Mivel mindig késésben vannak valahonnan, a termék szuper segítség lehet számukra.

A Heavenly Volume terméket használók trendik, szórakoztatóak, feltűnőek. Odáig vannak a divatért, a design tárgyakért, a vintage stílusért. Zenei ízlésük kiváló, a legjobb koncerteken mindig ott vannak, ismerik a város legjobb helyeit.
A szárazsampon segítségével pedig nem csak felfrissítik hajkoronájukat, de szuper frizurát is formáznak vele.

6. Bare

Egy természetes illat, ami a befelébb forduló, ám csodálatos személyiségű emberek kedvence.
A visszafogott jegyek nem keltenek túlzott feltűnést, ám szuperül felfrissítik a használóik megjelenését.
A Bare-t általában azok választják, akik imádják a természetet, sok időt töltenek a családjukkal, és szeretik a kreatív tevékenységeket. Amire pedig a legbüszkébbek, azok az egyedi, szuper lejátszási listáik.

Senki sem imádja jobban az illatgyertyákat, a rózsaszín tárgyakat, és a virágcsokrokat, mint a Rose Gold használói. Érzelmesek, játékosak, kedvesek. Szeretik a gondolataikat papírra vetni: napló, vers, vagy akár regény formájában. A lágy, nőies illat szuperül passzol barátságos és őszinte kisugárzásukhoz.

A két színezett szárazsampon a barna haj árnyalataira lettek kifejlesztve, ellenállhatatlan barackos és vaníliás illattal. A termékek kedvelői imádnak kávézókba járni, de otthon is igazi baristaként készítenek különféle kreációkat. Sokat olvasnak, szeretik a klasszikus irodalmat, a művészeteket.
Általában sötét vagy neutrális ruhadarabokat viselnek, és az otthonukban is ezeket a színeket részesítik előnyben.

9. Fresh

A légies, friss illatjegyeket tartalmazó szárazsampont általában azok választják, akik kedvelik a megbízható, kissé kiszámíthatóbb irányokat. A Fresh-t használók ugyanakkor szeretik a meglepetéseket is! Figyelmesek, okosak, gyakran sportolnak. Szeretnek táncolni, főzni, utazni.

Bízunk benne, hogy az útmutatónk segít a választásban vagy éppen megerősít a döntésedben! Bárhogy is, a lényeg, hogy Te megtaláld azokat az irányokat, tárgyakat, illatokat, stílusokat, amelyek segítenek önmagad kifejezésében.