A Te kedvencedhez vajon melyik passzol?

Tarts velünk és tudd meg, hogy a Te kedvenc sztárodnak melyik szárazsampont ajánlanánk!
A nyári melegben feltérképeztük, hogy vajon a hírességeknek mely termékeket kellene bevetniük a hétköznapokban, vagy akár a forgatások, fellépések alkalmával.

  1. Overnight Deep Cleanse

A lefekvés előtti szárazsamponunknak leginkább azon sztárok örülnének, akik imádnak sokáig aludni. Tudtad, hogy Mariah Carey például napi 15 órát alszik? De Jennifer Lopez és Karlie Kloss is az alvásra esküszik. A nyugtató hatású szárazsamponnal a szépségek még tovább pihenhetnének, ugyanis reggel friss és tiszta hajra ébredhetnének.

 

  1. Cherry

A gyümölcsös, csábos, és játékos illatot a merész és stílusos Harry Sytles-nak ajánljuk! Az énekes nem fél feszegetni a határokat és imádja a gyümölcsöket, így nem kérdés, hogy a Cherry-re esne a választása.

 

  1. Rose Gold

A romantikus, virágos illatot Taylor Swift, Anne Hathaway és Selena Gomez is imádná!
A Rose Gold segítségével kifejezhetnék érzékeny oldalukat, valamint élvezhetnék, ahogyan a rózsa, a jázmin és a vanília kellemes jegyei lengik őket körbe.

  1. Bare

Emma Watson, Natalie Portman, valamint Olivia Rodrigo természetes kisugárzásához egy visszafogott, komfortos illat passzol, pont, mint a Bare! Feltűnésmentes tisztaság és frissesség a leghosszabb forgatási napokon is.

 

  1. Heavenly Volume

A Heavenly Volume szárazsampont azoknak az énekesnőknek ajánlanánk, akiknek a sok koncert között jól jönne az extra felfrissülés, valamint egy kis hajtőemelés!
Miley Cyrus, Lady Gaga és Pink is hajnalig bulizhatna a Heavenly Volume segítségével.

 

  1. Dark Hair

A színezett szárazsampon a sötét hajú lányok kedvence. Zendeya, Dua Lipa és Demi Lovato is rajongana érte, ha végre nem kell tartaniuk a fehér foltoktól.
Ráadásul a bergamott, a fehér őszibarack és a vaníliabab kellemes illata is passzolna hozzájuk!

  1. Original

Az Original szárazsampon szuper választás azoknak, akik ragaszkodnak a bevált dolgokhoz, valamint szeretik a citrusos- és púderes jegyek egyvelegét.
Ariana Grande, Adele, Karl Lagerfeld… – pár híresség, akik köztudottan kitartanak a választásaik és meggyőződéseik mellett.

 

  1. Blush

A virágos illat Lily-Rose Depp, Margot Robbie és Camila Cabello nőies stílusához illő szárazsampon. Az egyszerre szép és játékos illat biztosan elnyerné a szívüket.

 

  1. Fresh

A légies, élénkítő Fresh-t Jennifer Aniston, Emma Stone, és az Emily in Paris sorozat sztárja, Lily Collins is biztosan szívesen használná a hétköznapokban! A friss és üde illat ugyanis passzol a színésznők könnyed stílusához.

Fedezd fel, hogy hozzád melyik Batiste szárazsampon passzol és élvezd a friss és tiszta haj érzését minden nap!