Egy őrületes hajutazás a szárazsampon világába

Azt gondolnánk, hogy a szárazsampon egy modern találmány. Meglepődsz, ha azt mondom, hogy őseink is hasonló trükkökhöz folyamodtak, amikor a hajuk frissítésére vágytak?  Kalandos időutazásra hívunk, ahol a szárazsampon titkait tárjuk fel!

Ókori Chic, a kezdetek: Mielőtt a boltok polcain landolt volna ez a csodaszer, az emberek már több ezer évvel ezelőtt Egyiptomban kreatívan használták a természet adta agyagokat. Micsoda DIY megoldás!

Milyen jó lett volna, ha már akkor létezik a Batiste színezett szárazsampon! Ma már szerencsére nem csak álom a barna haj árnyalataira kifejlesztett  Dark és Brunette termékeink.

20. század: Vintage Vibes Only, avagy a Szárazsampon első lépései: A 1940-es években New Jersey-ben a szárazsampon végre divatba jött, és az emberek rájöttek, hogy mennyire praktikus a használata! Képzeld, a nagymamád is használhatta ezt a trükköt, amikor rohant egy randira vagy táncra! 

Ő melyiket használná a mai termékpalettáról? A jól bevált, Original-t? A hosszabb pihenést támogató Overnight Deep Cleanse-t? 

Vagy talán a izgalmas és merészebb nőknek szóló Heavenly Volume-ra esne a választása?

Insta-Kész Haj: Szárazsamponnal! 

Ma már szinte mindenki ismeri és használja a szárazsampont. Fesztiválokon, hosszú utazásokon vagy csak egy lusta vasárnapon – a szárazsampon mindig a segítségünkre siet. Plusz pont, hogy rengeteg illat és típus közül választhatunk! 

Bármelyik friss hajat varázsló Batiste termék illik a trendi nő táskájába! Válaszd azt az illatot, amely kifejezi a hangulatod:

Cherry  a lazaságot és a vidámságot sugall a cseresznye és erdei bogyós gyümölcsök illatával.

Rose Gold, az érzelmes nőknek a rózsa, a jázmin és a vanília kombinációjával.

Blush, a nőiességet megjelenítő, meleg fűszeres, virágos illatával.

Fresh, az energikusságot és könnyedséget tükröző, légies, friss illatjegyekkel.

Mi várható a jövőben? A Batiste mindig egy lépéssel a trendek előtt jár! Míg mások még csak álmodnak róla, mi már a polcokra tettük. Kövess minket, és légy az elsők között, akik a jövő hajápolási trendjeit élvezhetik!

Legközelebb, amikor a kedvenc szárazsamponodért nyúlsz, gondolj a kőkorszaki divatdiktátorokra és a diszkós nagyira!