Mesés hajstílusok Batiste szárazsamponnal: Így varázsolj!

A mesék és filmek hősnői nem csak bátorságukkal és káprázatos kalandjaikkal inspirálnak bennünket, hanem lenyűgöző hajstílusaikkal is. 2023-ban számos mesében és filmben láthattunk olyan karaktereket, akik haja egyszerűen elvarázsoló!

De hogyan érhetjük el ezeket a stílusokat a mindennapokban? A válasz egyszerű: szárazsampon!

  1. Hosszú, hullámos haj – mint a modern sellőké

A sellők haja mindig is lenyűgöző volt. A 2023-as mesékben a sellők haja gyakran hosszú és hullámos. A szárazsampon segítségével könnyedén elérhetjük ezt. Használjunk egy kis mennyiséget a hajtövekre fújva, hogy extra térfogatot kapjunk, majd formázzuk a hajunkat hullámokba.

A modern sellők frizurájához jól illik az üde Fresh és a citrusos- és púderes Original.

  1. Bohém fonatok – az erdei királynők ihlette hajkorona: Az erdei tündérek és királynők gyakran jelennek meg bohém fonatokkal. A szárazsampon segítségével a fonatok tartósabbak és dúsabbak lesznek. Permetezzünk egy kis mennyiséget hajunkra, mielőtt elkezdenénk befonni, hogy hajunk könnyebben kezelhető legyen.

A hajfonatok királynőinek a vidám és gyümölcsös illatú Cherry-t és a dús hatást biztosító Heavenly Volume-t ajánljuk.

  1. Copf és fonás – harcos hősnők stílusa: A fonott, illetve copfba kötött haj sosem megy ki a divatból, különösen a harcos amazonok körében. A szárazsampon segítségével a még extravagánsabb és dúsabb lehet. Használjunk szárazsampont a hajtöveknél, hogy dúsabb copfot tudjunk varázsoljunk magunknak.

A lófarok készítéséhez a sötét hajúak kedvencévé válhat a Dark és Brunette, a világos hajúaknak pedig a Bare.

  1. Göndör korona – a királyi hercegnőknek: A göndör haj a királyi hercegnők báját emeli ki. Szárazsamponnal a göndör haj sokkal tartósabb és élettel telibb lesz. Fújjunk hajunk tövére szárazsampont, és masszírozzuk azt a fejbőrbe. Egyenes haj esetén hajcsavarókkal vagy hajsütővel göndöríthetjük frizuránkat.

A göndör loknikhoz passzol a virágos Blush-t és a rózsás -bergamottos Rose Gold

Dámához méltó pihenéshez, használd az Overnight Deep Cleanse. Ez a termékünk éjszaka fejti ki hatását, így friss és tiszta érzetű hajjal ébredsz.

A 2023-as mese és filmhősnők hajkoronái nem csak a vásznon ragyognak. A Batiste szárazsamponnal nekünk is lehet ilyen lenyűgöző a stílusunk. Legyen szó hosszú, hullámos hajról, bohém fonatokról, magas lófarkakról vagy göndör koronákról, a szárazsampon a titkos csodaszerünk.