Idén karácsonykor ragyogj úgy, mint a legnagyobb sztárok!

Karácsonykor a tökéletes frizura elengedhetetlen része az ünnepi készülődésnek. Idén azonban ennél is tovább mehetsz, és úgy jelenhetsz meg a karácsonyi eseményeken, mint a 2023-as év legnagyobb sztárjai. A cikkben említett nők a zenei tehetségük mellett híresek a karakteres stílusukról is, amihez a hajuk is hozzátesz. Lássuk, hogyan érhetsz el hasonló hatást. 

Olivia Rodrigo: A fiatal énekesnő hajkoronája mindig lenyűgöző. Vonzó, bohém stílusa azonnal elkapja a tekinteteket. Ahhoz, hogy Oliviához hasonló hajad legyen, hagyd, hogy laza és hullámos legyen, mintha épp a szél játszott volna vele. Mellé pedig válaszd a Batiste Original szárazsampont a tökéletes textúráért és a természetes megjelenésért. 

Ariana Grande:  Híres hosszú hajáról és magas copfjáról, ezek hozzátartoznak az ikonikus stílusához. Bár hajszínét gyakran váltogatja, nemrég szőke hajjal vonult be a vörös szőnyegre, haja mindig lenyűgözően fényes, de mégis selymes. A Batiste Cherry szárazsampont is alkalmazhatod a copfod frissességének megőrzésére, amikor szükséged van rá, hogy a hajad mindig tökéletes legyen, és még az illata is édes lesz.

Selena Gomez: Hajstílusa mindig egyszerű, mégis lenyűgöző. Az alapvető szabály az, hogy lehetőleg tartsd meg  hajad természetes színét, és hajad  legyen mindig ápolt, egészséges. A Batiste Brunette szárazsampon segít megőrizni a haj tisztaságát és frissességét, amivel akár Selena is lehetsz bármelyik karácsonyi összejövetelen.

Taylor Swift: Gyakran változtatja hajszínét, de egyértelműen a világosabb színeket szereti, de arra mindig figyel, hogy haja olyan legyen, mintha eredeti lenne. A természetes színvilágú haját kiemeli, így az olyan hatást ér el, mintha haja mindig frissen mosott  lenne. Hasonló eredményt érhetsz el a Batiste Bare szárazsamponnal. 

Tate McRae: Fiatalos és energikus stílusa mindig magára vonja a figyelmet. Ahhoz, hogy olyan hatást érj el, mint ő, merj kísérletezni a frizuráddal. Tate stílusa játékos és dinamikus, így te sem félj kreatív lenni a hajaddal, hogy kiemelkedj a tömegből. Támaszod lehet ebben a Batiste Blush szárazsampon. Egyszerre lehet vele szép, de mégis játékos a hajkoronád.

Kellemes ünnepeket kíván a Batiste csapata!

Leave a Reply

Your email address will not be published.