Télen a hideg időjárás gyakran megnehezíti a hajápolást. Ilyenkor olyan praktikus megoldások kerülnek előtérbe, mint például a szárazsampon. A Batiste termékek nemcsak hogy frissességet biztosítanak a hajnak, de kényelmes és gyors megoldást is kínálnak, amikor nincs idő hajmosásra.

1. Korcsolyázás: Egy esti romantikus korcsolyázás után a haj gyakran elveszíti frissességét. A Batiste Heavenly Volume szárazsampon segíthet visszaállítani a haj természetes állapotát, és még a frizurád illata is varázslatos lesz.

2. Téli túrázás: Sokan vagyunk, akiket a tél nem akadályoz a túrázás iránti szenvedélyünkben, azonban hajunk gyakran elveszíti tartását a sapka alatt. Ebben segít a Batiste Original szárazsampon, amelyből csak néhány fújás szükséges, és hajunk újra legjobb formájában tündökölhet. 

3. Shoppingolás: Előfordul, hogy a nagy hidegben nincs kedvünk a kinti programokhoz, ilyenkor gyakran elmegyünk vásárolgatni. A plázák folyosóit ragyogó hajjal szeretjük szelni. Ezért csak egy gyors fújás Batiste Cherry szárazsamponból, és máris elértük a kívánt eredményt.

4. Havas séták: Csodálatos látvány, mikor esik a hó! Még élvezetesebb, ha sétálunk is a hóesésben. Hajunk azonban gyakran vizes lesz, így szembesülünk az ázott, tartás nélküli frizuránkkal. A szárazsampon segít visszaadni hajkoronánk természetes textúráját.

5. Hütte partik: A hegyen töltött esték során a párás meleg környezetben a haj gyakran zsírosodik . Egy gyors frissítés Batiste Rose Gold szárazsamponnal segít abban, hogy hajunk egész este friss és ápolt maradjon.

Válassz kedvedre a  Batiste szárazsamponjaink közül, melyek tökéletes választásnak bizonyulnak majd minden téli kalandhoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.