Idén tavasszal nem csak a természet újul meg, hanem a Batiste szárazsamponok is. Két új termék is érkezik, amelyek a Nice és a Naughty nevet kapták. A következőkben röviden megismerkedünk ezekkel az új és varázslatos illatokkal.

Ezek a termékek nem csak frissítik a hajat, amikor a legnagyobb szükség van rá, hanem egyedülálló illatélményt is nyújtanak, hogy hajad minden nap ragyoghasson. Ennek köszönhetően pedig, hogy még magabiztosabbá tegyen.

Édes frissesség a Nice-szal!

A Nice szárazsampon a tavaszi reggelek édes illatát hordozza magában, amely biztosan téged is megbabonáz majd. A frézia és a virágzó gyümölcsfák illatának egyedülálló kombinációjával ez a termék tökéletes választás azoknak, akik szeretnék, ha hajuk könnyed és bájos illatú lenne.

Olyan alkalmakra kínáljuk, amikor igazán fontos, hogy elbűvöljünk valakit, akár egy kis extra segítséggel is, mint az illatunk. Igen, pontosan a randevúra gondolunk.

Magabiztosan a Naughty-val!

A Naughty szárazsamponnal egy merészebb és kihívást jelentő aroma kerül a hajadba. A bergamott, pézsma és gyümölcsös jegyek izgalmas keveréke a tavasz vadabb oldalát hozza el, tökéletes választás azok számára, akik szeretnek a figyelem középpontjában állni.

Ez a termékünk remek választásnak bizonyulhat, amikor fontos, hogy önbizalmunk optimális legyen. A munkahelyen ez mindig fontos, gondoljunk csak egy ügyfél-tárgyalásra vagy akár egy belső megbeszélésre.

Bármelyik termékünket is választod, a friss haj biztosan garantált lesz. Mindezt úgy, hogy a hajmosás sem lesz szükséges minden nap. 

Hogy pontosan hol találhatóak meg az új termékeink, azokról bővebb információt találsz a https://batiste.hu/partnerek/ oldalunkon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.