A nyár beköszöntével végre  itt a nyaralások és szabadtéri programok ideje, amikor végre magunk mögött hagyhatjuk  a szürke hétköznapokat. Az első lépés a csomagolás , ami nekünk nőknek a legnehezebb, hiszen legszívesebben vinnénk magunkkal az egész ruhatárunkat. Nincs ez máshogy a szépségápolási termékeknél sem, de sajnos, az egész fürdőszobánk nem fér be a neszeszerünkbe. Ebben a helyzetben lehet segítségedre az új mini kiszerelésű Batiste Original és Blush szárazsampon, amelyek biztosan nem fognak sok helyet foglalni, és mindig segítségedre lehetnek a nyári utazásaid során, hogy a hajad mindig a legjobb formában legyen.

 

Összegyűjtöttük nektek, hogy melyek azok az  alkalmak , amikor jól jöhet ez “kis” segítség az idei nyár folyamán.

 

1. Nyári fesztiválok: A nyári szabadtéri bulizás egy remek módja annak, hogy kiadjuk a bennünk felgyülemlett feszültséget. Ilyenkor táskánk túlélőcsomaggá változik, amibe csak az igazán fontos dolgok kerülhetnek be. A tökéletes frizura épp olyan fontos ilyenkor is, mint a fesztiválos szettek. Több napos bulizás alatt nem feltétlenül lesz lehetőségünk hajat mosni, ilyenkor jó, ha nálunk vannak a Batiste szárazsamponok, amelyek mini változatait akár a zsebre is vághatod.. Így két koncert között egy csak fújás, és újra varázslatos a hajkoronád!

2. Hátizsákos külföldi utazás: Ti is imádjátok, amikor csak egy hátizsákkal elindultok felfedezni egy ismeretlen országot? A nyár erre is jó lehetőség, hiszen ilyenkor olyan helyekre is eljuthattok, amelyek esetében más évszakban a rossz időjárás elveszi ettől a kedveteket. A Batiste mini szárazsamponok segítenek, hogy a legfontosabb dolgokat magatokkal tudjátok vinni  a hátizsákban, hiszen azok még a legkisebb helyre is beférnek. Így nem kell azon gondolkodnod, hogy kedvenc Batiste szárazsamponodat vagy esetleg valami mást vigyél-e magaddal.

3. Esti program a csajokkal: Biztosan ti sem szerettek magatokkal cipelni nagy táskákat, ha egy nyáresti programra mentek a barátnőkkel. Ilyenkor a választás mindig a kisebb kézitáskára esik. Ezekben legfontosabb dolgok mindig elférnek, mint például a telefon, pénztárca, vagy éppen egy gyönyörű vörös rúzs. Mostantól a Batiste szárazsampont sem kell hiányolnotok  belőle, hiszen mini kiszerelésű termékek biztosan elférnek  a ridikülötökben! Így mindig lehetőségetek lesz egy gyors fújásra, mielőtt váratlanul  összefutnátok egy ismerőssel…

 

A mini kiszerelésű Batiste Original és Blush szárazsamponokat most olyan helyekre is magaddal viheted, ahová korábban eszedbe sem jutott. . Utazó kiszerelésű termékeinket megtaláljátok a dm üzleteiben!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.